Trendiga mössor till hösten

Sommaren har tagit slut för denna gång och även fast jag gillar att gå runt i kjol och sommarkläder så känner man sig lite begränsad i modet på sommaren, ibland saknar jag verkligen känslan av att kunna dra på mig en snygg jacka med en passande mössa till, det finns helt klart fler valmöjligheter under höst och vintern när det kommer till mode.

Jag själv är helt klart en mössperson, förmodligen för att jag inte orkar fixa håret så ofta, i gymnasiet gick jag jämt runt med mössor inomhus vill jag minnas, såhär i efterhand så var det kanske inte så hygieniskt, det blev ju riktigt svettigt under dem där mössorna, usch! I vilket fall så använder jag bara mössor utomhus numera och jag har tänkt gå igenom några riktigt snygga skapelser som iaf jag tänker köpa nu i höst när graderna börjar krypa ner.

För alla er som älskar katter (inklusive mig) är denna ett måste, vet dock inte om man kan ha på sig denna och fortfarande bli taken seriös på stan? Jag hoppas det, jag ska testa och se vilka reaktioner man får.

Kattmössa

Den här mössan är lite mer modeenlig och är helt klart mer accepterad än kattmössan ute i samhället, men fortfarande speciell med tanke på nitarna i pannan som gör den lite rockig.

Gråmössa

Den här mössan är garanterat min favorit i vintermörkret, en over-sized lila mössa som passar min smak perfekt, kan verkligen mitt bruna lockade hår framhävas riktigt bra i denna.

Lila mössa

När jag letade efter mössor hittade jag på denna mössa som sägs stoppa håravfall hos män och kvinnor, jag tyckte det var en riktig mössa först när jag såg den men sen såg jag att den hade plastspikar på insidan och då förstod jag att det inte var en vanlig modemössa det handlade om, tydligen ska man använda den för att stoppa håravfall då den stimulerar blodflödet på något sätt som gör att det växer mer. Så om du har problem med håravfall och samtidigt vill vara snygg så köp den här mössan och sen så köper du en over-sized mössa som du sätter utanpå 😀