Att tala med omvärlden genom utseende

Jag älskar modedesign och företagande. Mitt intresse för mode hänger förmodligen ihop med mitt intresse för yta och utseende i allmänhet. Jag är intresserad av vad vi signalerar med hur vi ser ut och vilka kläder vi tar på oss. Det finns många sätt att kommunicera med omvärlden, och hur vi ser ut är lika viktigt som vad vi säger. Modedesign är ett fantastiskt sätt att hitta nya sätt att tala med omvärlden. Men hur vi ser ut är minst lika viktigt.

Jag har alltid varit noggrann med vilka kläder jag tar på mig. Jag vill att min stil säger något om vem jag är och vad jag vill. Därför väljer jag kläder med stor omsorg och lägger ner mycket tid på att hitta en stil. Kläder är en stor del av hur vi ser men det finns mycket annat att tänka på om man vill göra ett bra helhetsintryck.

Utseende och tandblekning

På senare år har mina tänder gulnat allt mer och jag inser att det har med mitt kaffedrickande att göra. Mitt leende och mina tänder har alltid varit viktiga bitar för mig när det gäller hur jag ser ut. Därför har jag funderat på att bleka mina tänder. Men jag har alltid tänkt att det är både krångligt, dyrt och tar lång tid. Men efter att ha gjort en hel del efterforskningar har jag insett att det inte behöver vara så svårt. Tandblekning hemma blir nämligen vanligare och vanligare och det finns så många olika paket att välja mellan att det inte är särskilt svårt att hitta något som känns både prisvärt och pålitligt. Jag har undersökt en hel del olika varianter och har nu bestämt mig för att beställa och prova!

dags att bleka tänderna

Jag tänker att jag inte har något att förlora, det kan knappast bli sämre än vad det är idag och det handlar faktiskt inte om särskilt mycket pengar. Jag hoppas kunna le igen med stort självförtroende och ser fram emot att återigen bli stolt över mitt utseende. Det känns härligt och bra att det finns ett sätt att göra något åt mina gulnade tänder. Förutom tandblekningen ska jag också lära mig mer om hur jag kan påverka mina tänders färg genom att välja rätt kost. Det känns viktigt att satsa långsiktigt på mitt utseende, för att det finns så mycket som inte går att påverka så det jag kan påverka vill jag verkligen göra något åt.